suviainen

suviainen

tiistai 6. tammikuuta 2015

Teippipidennysten poistoa, uutta väriä sekä ripaus erotiikkaa.. ;)

Teen nyt tällaisen "pikku" postauksen mun hiuksista..
Viime viikonloppuna irrotin itse kotona pidennykseni pois ja eilen kävin kampaajalla hakemassa vähän uutta väriä hiuksiin.. :)

Mullahan on siis luonnostaan ylläriylläri maantienharmaat/vaaleanruskeat hiukset.
Joskus pienenä oli vaaleat mutta kun ekan kerran värjäsin niin sen jälkeen tullut tummempaa..

En ole elämäni aikana paljoa kampaajilla käynyt, koska mun äitini leikkasi nuorempana aina mun hiukset ja muuten leikkelin niitä sitten vanhempana itse.
Myös värjäykset on hoidettu aina kotosalla ja olenkin värinpoistolla blondannut hiuksiani noin 10 vuoden ajan.. Ja en suosittele kellekään!! Ihme että mulla on vielä hiukset päässä.

Kerran erehdyin käymään 13vuotiaana mutta kampaaja leikkas hiukset niin päin v****a että sain traumat ja pidin 10 vuoden tauon kampaajalla käynnissä hahaha.. :D
Mutta niistä peloista on jo siis päästy pikkuhiljaa siis ylitte..

Olen aina ihaillut pitkiä vaaleita hiuksia ja koska omat ovat hitaat kasvamaan niin päädyin hommaamaan itselleni teippipidennykset 7.7.2014 (piti ihan facebookista tarkistaa pvm.. en ois muuten muistanut ollenkaan :D)
Teippipidennyksiin päädyin sillä ne ovat varmaankin hellävaraisin vaihtoehto kaikista hiustenpidennyksistä kun vertailin muihin ja otin asioista ja hoidoista muutenkin selvää.
Niitä huollatin parin kuukauden välein kampaajalla ja ovat pysyneet ihan hyvinä.
Jonkin aikaahan niihin meni totutellessa kun ei saa hiusta pestä läheskään joka päivä eikä saa juuresta/päänahasta pestä ja hangata niinkun normaalisti on tottunut koko ikänsä tekemään.

Tässä kuva pidennyksistäni juuri laitoin jälkeen:



Hintaa niille tuli 650e plus oman hiuksen värjäys 150e. Kallista joo.. Halvemmallakin olisi voinut päästä mutta halusin luonnollisen näköisen vaalean värin joten hiuksia jouduttiin värjäämään paljon ja niihin käytettiin neljää eriväristä sävyä.
Jos musta asiakkaan itselleen saa niin osaan sitten olla myös vaativa.. :D

Nyt kuitenkin 6kk niitä pidettyäni tulin siihen tulokseen että tekisi varmaan hyvä välillä olla ilmankin ja katsoa jos jaksaisi omia hiuksia kasvatella rauhassa, ilman pidennyksiä.

Ennen olen siis kaikki huollot teetettänyt kampaajalla mutta ihan säästösyistä ajattelin nyt kokeilla kotona.. Luin netistä paljon ohjeita, katselin videoita sekä kyselin tutuilta neuvoja teippipidennysten poistattamiseen.

Mutta silti, kaikki ei mennyt taas niinkuin elokuvissa vaan jouduin repimään teippejä päästä irti ja hiuksia myös irtosi normaalia enemmän tämän kyseisen operaation aikana.


Mutta vielä on hiukset päässä ja hengissä ollaan!! :D

Laitan tähän vähän kuvia ja selostusta siitä, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä teippipidennyksiä poistaessa.

Ihan ensiksi viimeinen kuva musta pidennykset päässä, ennen teippien poisto operaation aloittamista;





Otin selvää että teippien poistoon tarvitaan tiheäpiikkinen kampa.
Hommasin varmuuden vuoksi 2. Lopulta sitten huomasin että kummastakaan ei ollut oikeastaan mitään hyötyä sillä jouduin repimään teipit sormien ja kynsien avulla.. Niin ei vissiin kuuluisi käydä. :D



Tarvitaan myös öljyä.
Multa löytyi 2 vaihtoehtoa, AVON arganiaöljyä sisältävä hoito ja XZ öljyhoito hiuksille. Myös rypsiölhyä ja oliiviöljyä olisi löytynyt mutta ajattelin että noista jompikumpi tehoaa..
Jostain blogista luin että joku oli laittanut teippikohtaan arganiaöljyä yhden tipan ja teipit oli irronnut kuin itsestään. Itse tungin sitä 20 tippaa ja silti jouduin väkivalloin irrottelemaan reippiä enkä siis vieläkään tiedä mikä virhe tässäkin kohtaa tuli.





Testasin siis molempia öljyjä. Nostin hiukset ylös ja kaivoin teipit näkyville ja tiputtelin kymmeniä öljytippoja teppikohtiin. Sekä alle että päälle ja sivuille, kaikkialle.
Annoin aineen vaikuttaa joitain minuutteja, ehkä 5-10min.
En tiedä sitten tuliko tässä kohtaa virhe että sen olisikin pitänyt antaa vaikuttaa pidemmän aikaa, joten jos koitatte poistaa pidennyksiä kotona niin antakaa ihmeessä vaikuttaa mahdollisimman pitkän aikaa.. Itse olin kärsimätön.



Ensimmäisessä kuvassa teipeissä ei ole vielä öljyä ja tässä seuraavassa kuvassa olen laittanut öljyt vaikuttamaan. Eroa nyt ei paljoa huomaa kyllä. :D




Irrottelin hiuksia sitä mukaa mitä pääsin tuonne alemmas ja vihdoinkin olin sitten saanut kaikki pois.. Aikaa tähän kului noin 1,5tuntia.



Pidennykset tulisi sitten pestä tämän jälkeen sekä puhdistaa liimoja/teippejä paremmin mutten itse alkanut sitä tehdä vaan jätän ihan suosiolla sitten seuraavaan kampaaja käynnille sen homman mikäli joskus vielä nämä pidennykset laitatan takaisin..

Tässä sitten vielä kuvaa musta juuri kun olen saanut viimeiset pidennys osiot päästä poies :) Että hiukan "kalju" olo meinas tulla joo.. Omat hiukset kun ei mistään paksuimmasta päästä ole.
Näytän hiukan väsyneeltä koska toi poisto operaatio oli hiukan hermoja raastava..



Hiuksiin jäi teippien irrotuksen jälkeen aika paljon liimaa tyveen vaikka olevinaan sain kaikki pois kamman avulla, mutta ehei.. Saunan jälkeen huomasin kuinka täynnä hiukset ovat vielä liimaa ja siinä sitten paniikissa aloin niitä kammalla repiä irti kun hiukset olivat kuivaneet ja aika paljon repeili omia hiuksia mukana ja teki kipeää..
Tiesin että seuraavana päivänä kampaaja niin halusin vaan ne pois ja äkkiä enkä tiennyt silloin parempaakaan keinoa.

Olishan ne voinut vissiin esim hoitoaineen avulla yrittää suihkussa liuotella pois mutten tiedä olisko se auttanut yhtään asiaa..

-------------------------------------------------

Sitten siihen kampaajalla käyntiin. En tiennyt aamulla vielä että minkä väriset hiukset haluan mutta olen ihaillut Christina Aguileralla joskus vuosia sitten olleita mustavalkeita hiuksia niin näytin kampaajalle sen kuvan ja sanoin et tollaset haluan. Lisäsin myös että mustaa väriä saa laittaa vähän enemmän ja myös ylemmäs..



Tällaiset niistä sitten tuli ! Ja hintaa tälle värjäykselle tuli 110e :



Hiukan on totuttelemista taas lyhyisiin omiin hiuksiin sekä näin platinaan vaaleaan plus vielä että on mustaa aika paljon mutta vaihtelu virkistää aina välillä. ;)

Kampaajan jälkeen oli hiukan aikaa niin eksyin Kappahliin ja ostin pari leopardi paitaa itselleni sekä leopardi kuvioisen kauniin yöpuvun.. Ja miehelle parit bokserit ja sukat. :)

Illan sitten kruunasi se että kävin mun entisen työkaverin ja ystäväni luona erotiikkakutsuilla..
Esittelijä tuli Antishopista.
Antishop on Suomen suurin erotiikka ja seksuaaliterveystuotteita myyvä yritys, on tullut erittäin monet tilaukset sieltä tehtyä eli tuotteet oli jo jonkin verran ennestään tuttuja.
Heidän nettiosoite on siis http://antishop.fi/ . Suosittelen todella. <3
Meitä oli muistaakseni 7 henkeä siellä ja sain lisäksi parit ihanat vaaleanpunaiset äitiyshousut ystävältäni lahjaksi.

Ekaa kertaa tuli kyseisillä kutsuillakin käytyä vaikka alalla olen työskennellyt vuosia mutta tällaisetukavia piristyksiä arkeen.. ;)

Lisää erotiikasta ja seksuaaliterveydestä ja muista siihen liittyvistä asioista sitten toisessa postauksessa, en osaa sanoa vielä milloin.


Niin ja PS. Kutsut voi ilmaiseksi tilata kotiinsa ja kutsujen tilaaja saa mukavan ilmaisen lahjan antishopilta, suosittelen!



Loppiainen alkaakin olla nyt lopuillaan ja alan itsekin käydä kohta puoliin unille. Adios! <3

1 kommentti:

  1. Moi. Pakko kehua noita pidennyksiä, näyttäävät tosi aidoilta ja kivoilta! :) Ja tuo mustavalkea väri on niin rakkautta. Itsekkin kovasti haluisin saada hiuksistani platinan vaalean ja sen ylläpito on yllättävän haastavaa :/ p.s. onnittelut raskauden johdosta toivottavasti loppuaika menee hyvin :)

    VastaaPoista